HIFU

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Een HIFU behandeling wordt ook wel een ultrasound behandeling genoemd. Onze huidspecialist gebruikt een speciaal ultrasound apparaat op een deel van je huid. De geluidsgolven breken oud en verslapt collageen in de huid af. Dit collageen wordt na een tijdje vanzelf vervangen door steviger en elastischer collageen. Zo kunnen wij pijnloos en natuurlijk jouw huid verstrakken en elastischer maken.

Dit proces duurt ongeveer 3-6 maanden. Wanneer één HIFU behandeling voldoende is, zal je dus ongeveer 3-6 maanden na je behandeling resultaat zien. Een vervolgbehandeling mag daarom pas na 6 maanden plaatsvinden. Het ultrasound apparaat biedt namelijk enkel de energiegolven die je oude collageen afbreken. Jouw lichaam doet de rest. Het resultaat komt dus geheel natuurlijk tot stand, in tegenstelling tot botox of een facelift. Dit betekent echter wel dat het resultaat niet blijvend is. Je nieuwe collageen zal ook weer verslappen. Je kunt dan nog een keer één of meer ultrasound behandelingen volgen.

Onze ervaren en vakkundige specialisten maken enkel gebruik van apparaten van hoge kwaliteit. Wij houden ons dan ook aan de hoogste kwaliteitsstandaarden om jou te kunnen helpen met het behalen van jouw gewenste uitstraling.

 

Voordelen

  • Er is vrijwel geen hersteltijd. Je huid kan na de behandeling een paar dagen gezwollen of rood zijn, maar je hebt aanzienlijk minder herstel nodig dan na een chirurgische facelift.
  • De enige vorm van verdoving die je voor de behandelingen nodig hebt, is een plaatselijke verdovende crème.
  • Omdat deze behandeling minder ingrijpend is dan een chirurgische ingreep, brengt het minder potentiële gezondheidsrisico’s met zich mee.

Nadelen

  • Je krijgt niet dezelfde mate van lifting en verstrakking die je kunt verwachten na een chirurgische facelift.
  • De HIFU behandeling zal waarschijnlijk geen eenmalige ingreep zijn. Je kunt niet alle behandelingen op dezelfde dag laten uitvoeren, en sommige behandelingen vereisen een reeks behandelingen voor optimale resultaten.

 HIFU in de SMAS laag
De SMAS laag is die laag van het weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. De HIFU is in staat om de ´SMAS´ laag te verwarmen.  Op een veilige en goed gecontroleerde manier wordt in de juiste diepte energie afgeleverd daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. De oppervlakte van de huid wordt bij een HIFU behandeling niet beschadigd, daarom is er geen hersteltijd/downtime. Het HIFU apparaat kan worden ingezet op verschillende dieptes in de huid om zo de huid of dieper gelegen bindweefsellaag te stimuleren. Hierdoor kan het meest ideale effect worden behaald en is de behandeling bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een dubbele kin / onderkin. HIFU kan verder toegepast worden voor het gezicht, HIFU voor de kaaklijn, HIFU voor de onderkin, HIFU voor de hals, HIFU voor het decolleté, HIFU voor de armen en HIFU voor de buik.

 

 

 

Veel gestelde vragen

Voor wie is een HIFU-behandeling geschikt?

Voor iedereen vanaf 19 jaar oud.

Vanaf wanneer is het resultaat van een HIFU-behandeling zichtbaar?

Meteen na een behandeling kan u verbetering zien. Uiteindelijk zal het blijvend effect pas duidelijk zijn na gemiddeld 6 maanden.

Waarom ervaren sommige mensen een beter resultaat dan anderen?

Het resultaat is afhankelijk van uw huid en hoe snel de cellen zich herstellen. Dit betekent dat het resultaat 80% afhankelijk is van het herstel na de behandeling!

Wat zijn de risico´s van een HIFU behandeling?

De HIFU behandeling is volkomen veilig wanneer deze met gekwalificeerde apparatuur en behandelaren wordt uitgevoerd. Zorg er daarom voor dat je je uitsluitend laat behandelen met gecertificeerde apparaten.

Prijzen

 

VERSCHILLENDE GEZICHT ZONES  
HIFU 1 zone in het gezicht.
(ooglift, wallen, wenkbrauwlift,mondzone, kraaienpootjes, wangen, kaaklijn, onderkin)
€ 150
HIFU Kaaklijn + Onderkin € 195
HIFU Hals € 195
HIFU Hele gezicht € 250
HIFU Hele gezicht + hals € 300
LICHAAM ZONES  
HIFU: Volledig buik € 300
HIFU: Binnenkant been/zijkant been/achterkant € 275
HIFU: Boven armen € 275
HIFU + plaatselijk vet verbranding: overige zones op lichaam prijs op aanvraag

 

 

Direct contact opnemen

Telefoon: 06 – 48 17 66 07
E-mail: info@nevabeautyclinic.com

 

Stel een vraag

Populaire behandelingen

Hydrodermabrasie

De populaire behandeling die diep reinigt en een directe glow geeft.

Cryolipolyse

Het allernieuwste 360 graden koelingssysteem dat de vetcellen permanent verwijdert. 

Laser ontharen

Het definitief verwijderen van ongewenste haargroei.