COAGULATIE THERAPIE

Coagulatie therapie is een behandelmethode waarbij effectief goedaardige huidoneffenheden en roodheden van de huid verwijderd kunnen worden. Deze behandeling kan ingezet worden bij alle huidtypen, is gemakkelijk te verdragen en resultaat is direct zichtbaar.

Cherry angioma (bloedblaasjes)
Bloedblaasjes zijn goedaardige rode wratjes waarvan de oorzaak nog niet geheel bekend is. Erfelijkheid kan hier een rol in spelen. De bloedblaasjes ontstaan voornamelijk op middelbare leeftijd op bijvoorbeeld hals, gezicht, borst of buik. Als deze bloedvaatjes cosmetisch storend zijn kun je ervoor kiezen om deze te verhelpen met laser- of coagulatie therapie.

Teleangiëctastieën (couperose, bloedvaatjes)
Couperose staat bekend als een netwerk van kleine, rode bloedvaatjes. Deze netwerkjes kunnen zich vormen op het gezicht, hals of decolleté. De oorzaak van couperose is dat de vaatwanden verzwakt zijn. Couperose kan verminderd of zelf geheel verholpen worden door middel van laser- of coagulatie therapie.

Milia (gerstekorrels)
Gerstekorrels zijn kleine witgele onderhuidse cysten, zelden groter dan 1 a 2 mm in doorsnede. Gerstekorrels komen voornamelijk voor in het gezicht, met name op de wangen en rond de ogen. Bijna iedereen heeft wel eens een gerstekorrel, ze komen voor op alle leeftijden. Gerstekorrels ontwikkelen zich uit een talg- of zweetklier en kunnen worden behandeld aan de hand van de coagulatie therapie.

 

Prijzen

 

Per 15 min €30,-
Per 30 min €50,-

 

 

Direct contact opnemen

Afspraken lijn alle locaties: 06 – 48 17 66 07
E-mail: info@nevabeautyclinic.com

 

Stel een vraag

Populaire behandelingen

Hydrodermabrasie

De populaire behandeling die diep reinigt en een directe glow geeft.

Cryolipolyse

Het allernieuwste 360 graden koelingssysteem dat de vetcellen permanent verwijdert. 

Laser ontharen

Het definitief verwijderen van ongewenste haargroei.