Reviews

Alkan _073
Alkan _073
2023-11-19
Fijne ervaringen gehad Vriendelijke personeel Hygi√ęnisch gezien was het goed schoon Top bedrijf zeker een aanrader ūüĎćūüĎć
Nicole Tange-Thijssen
Nicole Tange-Thijssen
2023-10-25
Zeer fijne ervaring. Mooie kliniek, schoon, prettige omgeving. Medewerkers zijn zeer betrokken en professioneel. Ik kom hier zeker terug!
Shirin Pourmandi
Shirin Pourmandi
2023-10-19
Vandaag geweest voor carbonpeeling en definitief ontharen super tevreden ! Hele lieve meisjes die er werken! goed geholpen en mooi schoon salon !
Kim Loos
Kim Loos
2023-10-15
Allemaal zeer vriendelijk personeel, wat kundig te werk gaat en goed uitlegt wat ze gaan doen. De salon is super hygi√ęnisch!
Lois Bierens
Lois Bierens
2023-10-13
Hele mooie salon in Venlo met heel lieve medewerkers. Ik heb hier een tattoo verwijderd. Super blij met het resultaat!
Nora Y
Nora Y
2023-10-08
Heb twee behandelingen gehad bij Neva Clinic. Het resultaat tot nu toe is boven verwachting! Heel vriendelijk personeel. Tevens een schone werkomgeving wat ook belangrijk is. Kortom een aanrader!!
Petya VG
Petya VG
2023-10-07
Perfect service, amazing lady doing the procedure, I recommend it 100%!
Material Diamond
Material Diamond
2023-10-07
Perfecte behandeling! Ik ben vandaag voor de eerste keer geweest i.v.m. acne en niet alleen zijn alle dames ontzettend vriendelijk en mooi, maar ook was de behandeling helemaal top! Complimenten Rita voor de top service! Ik heb totaal geen pijn gevoeld, maar ik voelde wel direct dat de behandeling werkte. Ik kan het niet anders omschrijven dan dat. Er wordt rekening gehouden met je wensen en samen wordt besproken wat de beste optie is voor jou en dit vind ik ontzettend goed. Direct na de behandeling heeft mijn huid meer glans en is schoner geworden. Ik ben echt ontzettend blij dat ik jullie heb ontdekt en ben heel positief verrast. Graag kom ik bij jullie terug. Bedankt dames voor de fantastische service, complimenten aan jullie allemaal en tot de volgende keer!
Seda Birdir
Seda Birdir
2023-10-07
Ik ben ontzettend tevreden over deze schoonheidssalon! Het personeel is buitengewoon vriendelijk en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. De hygi√ęne is top-notch, wat erg belangrijk is. Ik ben zeer tevreden met de laser behandeling. Ik kan deze salon ten zeerste aanbevelen!
Loukia Lin
Loukia Lin
2023-10-07
Nice environment, friendly staff and great service! Absolutely satisfied with the laser hair removal process and results!
NL EN