Reviews

Chantal
Chantal
2024-03-16
Fijne professionele kliniek, goed geholpen door de medewerkers! Microneedling is ook zeker een aanrader, merk na 2 behandelingen al verschil in de structuur van mijn huid, is net wat egaler.
Ayse Turkmen
Ayse Turkmen
2024-03-16
Heel erg tevreden met de behandelingen!!! Super lief personeel.
Saar
Saar
2024-03-16
Hele fijne medewerkers die je erg op je gemak stellen. Werken nauwkeurig en erg schoon. Na 3 behandelingen al verschil gemerkt in mijn huid. Top team!!
Ceren
Ceren
2024-03-16
Top ervaring bij Neva Clinics! Mooie en hygiënische werkomgeving. Personeel is zeer professioneel. Laser heeft top resultaten! Na 2 behandelingen merk ik al optimaal verschil.
Susan Cremers
Susan Cremers
2024-03-16
Super fijne plek, met professionele medewerkers. Aanrader!
Bilal Azaouaghe
Bilal Azaouaghe
2024-03-13
Zeer vriendelijk personeel! Staan altijd klaar om te helpen & geven het juiste advies gebaseerd op jouw behoeften. Echt een aanrader!
Desy Permatasari
Desy Permatasari
2024-03-13
Setiap bulan datang untung perawatan muka dan laser , hasil nya sangat memuaskan , pelayanan yang ramah , lokasi yang bersih dan higeinis, setiap pertanyaan selalu di jawab dengan cepat via WhatsApp.
Ceren Tekkanat
Ceren Tekkanat
2024-03-13
Een hele fijne clinic waar je heel goed wordt behandeld en professioneel wordt gekeken naar je huid welk behandeling nodig is voor je. De clinic is zelf super hygienisch, alles wordt direct schoongemaakt na een behandeling. Zeer zeker een aanrader!
Chaima
Chaima
2024-03-13
Geweldige ervaring bij Neva Clinics! Superfijne plek met lieve medewerkers. De laserbehandelingen hebben duidelijk verschil gemaakt, en de hygiëne is super. Zeker een aanrader!