tatoeage verwijderen

Tegenwoordig is het mogelijk om jouw tatoeage professioneel te verwijderen. Heb je spijt van jouw tatoeage? Bij Neva Beauty Clinic in Venlo ben je aan het juiste adres. We zijn op de hoogte van de laatste technieken en hierdoor in staat om met een bevredigend resultaat tatoeages te verwijderen.

De in de huid ingekapselde kleurstoffen worden door het hitte-impuls van de laser in kleine deeltjes uit elkaar geslagen. Tijdens dit proces ontstaat er door de verbranding van de opperhuid een tijdelijke witte verkleuring. Dit heet lasersnow en verdwijnt in 15 tot 30 minuten. Tijdens de laserbehandeling wordt een gedeelte van deze kleurstofdeeltjes direct afgestoten. Een ander groot aantal wordt omgezet tot korstvorming en verdwijnt met het genezen van de wond. Het resterende deel wordt door de lymfeklieren afgevoerd.

Ons voordeel is dat wij veel kennis en ervaring hebben, zorgen voor minder behandelingen en geen risico vormen op littekenvorming.

Veel gestelde vragen

Doet de behandeling pijn?

De behandeling is niet pijnloos, maar is te verdragen zonder verdoving. Sommigen vergelijken het gevoel met het aanbrengen van de tatoeage. Anderen met de klap van een gespannen elastiek tegen de huid. Indien gewenst, kan er van tevoren ook een verdovingscrème worden aangebracht.

Is de behandeling veilig?

De behandeling is uiterst veilig. Met de moderne Q-switched Nd: YAG laser beschikken we over een top apparatuur om tatoeages op een verantwoorde wijze te verwijderen. Wereldwijd hebben honderdduizenden personen de behandelingen al met succes ondergaan. Het omliggende weefsel blijft bij de behandeling zo goed als onaangetast. 

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

We maken een schatting van het aantal behandelingen op basis van de ervaringen met het type tatoeage. Het aantal behandelingen hangt immers van heel wat factoren af. Daarom kunnen wij dit niet precies weten.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van:
– Het type tatoeage: amateur-tatoeages bevatten in de regel minder inkt per
oppervlakte-eenheid. Bovendien is de gebruikte inkt meestal plantaardig.
– De diepte en ouderdom van de tatoeage.
– De inkt: de exacte reactie van een bepaalde inktsoort in de huid is nooit met
volledige zekerheid te voorspellen.
– De kleur: verschillende kleuren vereisen vaak een verschillende aanpak.
– De locatie: voor een tatoeage op een gevoelige plek moet de gebruikte energie
lager liggen. Dat betekent vaak meer behandelingen.
– De gevoeligheid van de huid.
– De aanwezigheid van meerdere tatoeages over elkaar.
– Jouw afweersysteem.
Voor amateur tatoeages zijn er gemiddeld 4 tot 8 behandelingen nodig. Professionele
tatoeages vergen meer sessies. Voor het beste resultaat moet er bovendien tussen de
behandelingen een periode van minimaal 8 tot 12 weken liggen.

Is er nazorg nodig?

Direct na de laserbehandeling zal het behandeld gebied worden afgeplakt met verband. Na enkele uren mag je dit verband verwijderen. Tussen elke behandeling staat een helingsperiode van 6-8 weken. In deze periode is je lichaam druk bezig de inktdeeltjes te verwijderen. De tijd van 6-8 weken geeft het meeste effect op de verwijdering in resultaat. In deze tijd zullen de wondjes en blaren helen en de onderliggende huid zal weer geheeld zijn en klaar voor de volgende behandeling.

  • Na de behandeling kan er een witte waas over de tatoeage liggen, dit wordt ook ‘lasersnow’ genoemd. Na het laseren kunnen er ook blaasjes of blaartjes op de huid ontstaan. Dit is een normale reactie van de huid. Later kunnen er kostjes ontstaan op de gelaserde huid. Krab hier niet aan, hierdoor kunnen littekens onstaan.
  • Douchen mag vanaf 24 uur na de behandeling maar zorg dat er geen harde stralen van de douchekop op het behandelde gedeelte komen. Bad, bubbelbad, zwemmen of iedere andere vorm van weken zijn niet toegestaan voordat de blaren en korsten zijn geheeld.
  • Houd de behandelde gedeeltes schoon en droog wanneer het nog aan het genezen is. Maak het gebied schoon met water en dep het dan droog. Smeer het gebied in met nazorg zalf. Het wassen en insmeren van het behandelde gebied moet de eerste 2 weken twee a drie maal per dag.
  • Jeuk is normaal na de behandeling met de laser, gebruik nazorg zalf om de jeuk te verlichten. Krab niet aan de korsten om ontstekingen en littekenvorming te voorkomen. 
  • Scheren van de huid mag weer als de huid dicht en genezen is.
  • Wij raden aan om de behandelde huid niet lang aan het zonlicht bloot te stellen. Onder de zonnebank gaan raden wij zeker af. In geval dat je in de zon komt, kan je best een zonnefactor gebruiken van 30 of 50+ of een verband plakken over het behandelde oppervlak.

 

Prijzen

 

Tattoo verwijderen Prijs p.b.
< 5 cm2 €50
< 10 cm2 €70
< 15 cm2 €90
< 20 cm2 €110
< 40 cm2 €140

 

Direct contact opnemen

Afspraken lijn alle locaties: 06 – 48 17 66 07
E-mail: info@nevabeautyclinic.com

 

Stel een vraag

Populaire behandelingen

Hydrodermabrasie

De populaire behandeling die diep reinigt en een directe glow geeft.

Cryolipolyse

Het allernieuwste 360 graden koelingssysteem dat de vetcellen permanent verwijdert. 

Laser ontharen

Het definitief verwijderen van ongewenste haargroei.