Vetbevriezing – cryolipolyse behandeling

Heb jij last van overtollig en ongewenst vet? Eet je gezond, sport je voldoende, maar zit je nog steeds met opgehoopt of ongewenst lichaamsvet? Dan is de vetbevriezing (ook wel Cryolipolyse genoemd) de geschikte behandeling voor jou. Het grootste voordeel van deze behandeling is dat de vetcellen permanent worden verwijderd met het allernieuwste 360 graden koelingssysteem van dit moment. Wij bevriezen het vet gedurende 30 minuten, waarna het door het lichaam zelf afgevoerd wordt.

Ons uniek voordeel!

Neva Beauty Clinic is de eerste kliniek in Nederland met het 360 graden koelingssysteem. Dit systeem pakt het hele behandelgebied met 20% tot 40% per keer aan. Oudere apparaten waar veel klinieken mee werken nemen rechtstreeks het oppervlak van het vacuüm aan, terwijl ons allernieuwste apparaat 360 graden oppervlak aanpakt. Hierdoor is er na de eerste behandeling al resultaat mogelijk! Neem contact op met een van onze specialisten voor de mogelijkheden. 

 

Werkwijze

Ten eerste tekenen we samen met jou het behandelgebied af. Dit gebied beschermen we met speciale gelpads. Daarna wordt met een speciaal apparaat de huid rondom het gebied vacuüm gezogen. De vetcellen onder de huid worden gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven. De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Na afloop van de behandeling wordt het behandelgebied kort gemasseerd.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een cryolipolyse behandeling bij Neva Beauty Clinic?

– Het resultaat is na 2 tot 3 weken al zichtbaar
– Nieuwste technologie
– Kortere behandeltijden
– 100% effectief op behandelgebied, 360 graden koelen
– 100% veilig met een temperatuur sensor
– Geen operatie nodig om vetcellen kwijt te raken
– Geheel pijnloos
– Je kan je dagelijkse bezigheden direct na de behandeling weer hervatten
– Het lichaam wordt zelf aan het werk gezet om de vetcellen af te voeren
– De behandeling heeft vrijwel geen risico’s

Wat is het verschil tussen een normale behandeling en de behandeling bij Neva Beauty Clinic?
  • Neva Beauty Clinic is de eerste kliniek van Nederland met dit 360 graden koelingssysteem.
  • Daar, waar anderen maar 40% kunnen koelen, koelt het apparaat van Neva Beauty Clinic 100% het hele gebied
Hoeveel procent vet pakt het apparaat aan per keer?

Per keer wordt 20% tot 40% van het vetpercentage bevroren.

Wanneer mag deze behandeling niet ondergaan?

De behandeling is geen oplossing voor obesitas / overgewicht. Onze specialist zal in de voorafgaande intake beoordelen of je geschikt bent voor de behandeling.

Heb je veel overgewicht en vindt je het moeilijk om uw leefstijl te veranderen? Of wil je weten wat hiervoor een goede methode is? Maak eens een afspraak bij ons voor ondersteuning op dit gebied. Als je je overgewicht bent kwijtgeraakt kun je bij ons terecht voor het ‘shapen’.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van de behandeling?

Na de behandeling vindt een geleidelijke vermindering van de dikte van de vetlaag plaats. De eerste veranderingen zijn meestal zichtbaar na 6 tot 8 weken. De meest zichtbare resultaten na 3 maanden. Je lichaam zal tot vier maanden na de procedure doorgaan met het op een natuurlijke wijze afvoeren van de behandelde vetcellen.

Moet ik een speciaal dieet volgen?

Je hoeft geen dieet te volgen, maar het is voor een duurzaam resultaat wel belangrijk dat je niet structureel meer calorieën binnen krijgt dan het lichaam nodig heeft. Veel mensen voelen zich na hun behandeling extra gemotiveerd om goed voor zichzelf te zorgen en zo een gezonde leefstijl te handhaven.

Is de behandeling pijnlijk?

De druk van het zuigen van de vacuüm behandelkop kan een trekkend of knijpend gevoel veroorzaken. De eerste minuten kunt u daarbij een gevoel van intense kou ervaren. Deze sensaties verdwijnen snel, aangezien de kou een verdovende werking heeft.

Hoe verwerkt het lichaam de vetcellen en kunnen ze nog terugkomen?

Als de vetcellen volgens onze Cryolipolyse behandeling zijn gekoeld dan zullen ze afsterven. In de periode na de behandeling zal het lichaam de vetcellen op de natuurlijke manier verwerken en afvoeren. Eenmaal weg, dan komen ze niet meer terug. Krijg je structureel meer calorieën binnen dan het lichaam nodig heeft, dan kunnen de resterende vetcellen zich verder vullen en delen, zodat nieuwe vetcellen ontstaan.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, love handles, billen, bovenbenen, kin en armen.

Is er nazorg nodig?

Na de behandeling kun je direct alles weer ondernemen. Op de behandelde plaats(en) is tijdelijk zwelling, jeuk, tintelingen, gevoelloosheid, gevoeligheid bij aanraking, blauwe plekken of roodheid mogelijk. Alle verschijnselen verdwijnen binnen twee weken weer vanzelf.

Prijzen

 

 

 

PER BEHANDELING Prijs
1 zone / kopje per behandeling € 100
2 zones / kopjes per behandeling € 180
3 zones / kopjes per behandeling € 240

 

Direct contact opnemen

Afspraken lijn alle locaties: 06 – 48 17 66 07
E-mail: info@nevabeautyclinic.com

 

Stel een vraag

Populaire behandelingen

Hydrodermabrasie

De populaire behandeling die diep reinigt en een directe glow geeft.

Cryolipolyse

Het allernieuwste 360 graden koelingssysteem dat de vetcellen permanent verwijdert. 

Laser ontharen

Het definitief verwijderen van ongewenste haargroei.