Disclaimer & annuleringsvoorwaarden

De resultaten van eenieder kunnen verschillen afhankelijk van het doel en de indicatie. Door de meeste klanten worden de behandelingen als vrijwel pijnloos ervaren.

De ervaring en het resultaat is klantafhankelijk.

Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u dit uiterlijk 48 uur van tevoren bij ons te melden. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, zullen wij €25 annuleringskosten in rekening brengen.

Als u niet op tijd arriveert voor uw afgesproken afspraaktijd, machtigt u de dienstverlener om een bedrag lager of gelijk aan de totale boekingswaarde (minus eventuele aanbetalingskosten/reservering betaald) of een bedrag dat kan worden vermeld in de algemene voorwaarden van de dienstverlener in rekening te brengen op uw creditcard, betaalpas of andere betaalmethode zonder verdere verwijzing naar u.

Neva aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor annuleringen door de gebruiker of door de dienstverlener, ongeacht de omstandigheden waarin de annulering plaatsvindt. Neva Beauty Clinic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verliezen, extra kosten of enige vordering wat dan ook als gevolg van wijzigingen in de diensten van de salon, ziekte, weer, stakingen of enige andere oorzaak. Alle dergelijke verliezen, extra kosten of vorderingen komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen tussen u en de dienstverlener.

Wanneer een reservering is bevestigd

Neva Beauty Clinic aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor annuleringen door de gebruiker of door de dienstverlener. Neva Beauty Clinic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verliezen, extra kosten of enige vordering als gevolg van wijzigingen in de diensten van de salon, ziekte, weer, stakingen of enige andere oorzaak. Alle verliezen, extra kosten of vorderingen zijn uw verantwoordelijkheid, tenzij anders overeengekomen tussen u en de dienstverlener.