CASMARA ALGINAATMASKER

De Casmara alginaatmaskers zijn in deze moderne tijd onmisbaar. De krachtige kant van deze maskers zijn dat ze het hele gezicht kunnen bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kunnen ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandeld worden, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De term alginaat is afgeleid van de groep organismen algen. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. 

Neva Beauty Clinic werkt met 11 soorten Casmara alginaatmaskers die een perfecte aanvulling zijn op de basis gezichtsbehandeling. De huid wordt na deze behandeling meteen gekalmeerd. Deze maskers zijn geschikt voor de behandeling van o.a. onzuiverheden, verminderen van acne, verhogen collageen, een vette en glimmende huid, droge en vochtarme huid, door de zon beschadigde huid en huidveroudering.

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen de 11 soorten alginaatmaskers?

Reaffirming masker
Dit masker is voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Dit masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen vrijkomende onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Werkt ontgiftend en hydraterend.

Cinnamon masker
Een activerend en verjongend masker voor de huid. Dit opwarmende masker bevat o.a. zeewier extract en kaneel (Cinnamomum Cassia). De verwarming zorgt voor regeneratie van collageen en elastine weefsels en een verbetering van de versteviging van de huid.

Gold masker
Dit masker bevat 24 karaats goudstof, wat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbeterd het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen. Verbetert de opname van alle ervoor aangebrachte werkstoffen, plus de werkstoffen uit het masker zelf.

Goji masker
Het Goji masker bevat algen extracten, gojibes extracten en quinoa zaden. Het mengsel van deze ingrediënten is rijk aan antioxidanten en hebben een stimulerend effect op de huid.
Goji staat bekend om de exclusieve polysachariden, de meest belangrijke ingrediënten in deze fruitsoort welke essentieel zijn voor een gezonde huid. Het masker is geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder inzetbaar voor de eerste tekenen van huidveroudering.

Re6tense masker
Dit masker werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. Kiwi is één van de vruchten met de hoogste vitamine C concentraten (twee keer zo hoog als bij sinaasappels). Deze spelen een essentiële rol in de synthese van collageen en geven het masker een verstevigend effect. Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische  eigenschappen.

Nova New masker
Dit masker richt zich op de droge en vochtarme huid. Het is een mooi hydraterend masker voor de jonge huid. Het herstelt de vochtbalans door een hoge capaciteit aan hydraterende bestanddelen.

Rgnerin masker
Dit masker is samengesteld uit carbolhydraten die, gecombineerd met lijnzaad en Aloë Vera bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en redenerende werking. Lijnzaad bevat oliën, mucilage en enzymen die de huid verzachten, verstevigen en kalmeren.

Green masker
Bevat o.a. chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en wondjes sneller doet genezen. Het is goed in te zetten na een acne behandeling en een rode huid. Het verstevigt en revitaliseert de huid.

Sensitive masker
Ontspannend, verzachtend en voedend door Viooltjes en Haver (Avena Sativa) extracten. Vitaminen A, B en E zorgen voor remineralisering en een ontspannende sensatie.
Het masker is goed voor de gevoelige, allergische en nerveuze couperose huid.

Greentea masker
Perfect voor de rijper wordende, zonbeschadigde en/of een vermoeide huid. Op basis van zeewier en groene thee bladen welke een 100 maal sterkere antioxiderende werking hebben dan vitamine C. Door toevoeging van het ingrediënt bètacaroteen biedt het de huid zonbescherming.

Vitamin Vegetable masker
Ideaal masker voor de oudere, door zon beschadigde en/of verwaarloosde huid. Het bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. Het bijzondere is de toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidant eigenschappen. Verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en de vochtigheidsgraad.

Prijzen

 

Gezichtsbehandeling Luxe
*inclusief Casmara Alginaatmasker

€ 80,00

 

Direct contact opnemen

Telefoon Venlo: 06 – 48 17 66 07
Telefoon Oisterwijk: 06 – 48 57 50 92
E-mail: info@nevabeautyclinic.com

 

Stel een vraag

Populaire behandelingen

Hydrodermabrasie

De populaire behandeling die diep reinigt en een directe glow geeft.

Cryolipolyse

Het allernieuwste 360 graden koelingssysteem dat de vetcellen permanent verwijdert. 

Laser ontharen

Het definitief verwijderen van ongewenste haargroei.